Menu
×

Inchiriaza de la Win Rent a Car si esti asigurat!

Inchiriaza de la Win Rent a Car si esti asigurat!

Masinile din flota Win Rent a Car beneficiaza de asigurare auto obligatorie (RCA), asigurare CASCO si rovinieta pentru ca tu sa nu iti faci griji suplimentare. Doar urca-te la volan si bucura-te de placerea condusului!

 

Atunci cand inchiriezi o masina de la Win Rent a Car este esential sa cunosti toate caracteristicile masinii pe care o alegi, incepand de la aspectele tehnice pana la cele practice. In cazul in care te-ai decis sa apelezi la serviciile noastre, iti garantam siguranta si calitate superioara.

Pentru a putea inchiria o masina ai nevoie doar de permisul de conducere valabil, cardul de identitate, sa ai peste 21 de ani si minimum 1 an de experienta la volan. De restul detaliilor, cum ar fi asigurarile masinilor sau intretinerea acestora, ne ocupam noi. Iata care sunt asigurarile masinilor de la Win Rent a Car:

 

 1. Asigurarea Auto Obligatorie sau RCA

Prima asigurare Win Rent este asigurarea auto obligatorie sau RCA, o asigurare indispensabila pentru orice autovehicul. In cazul nefericit in care soferul unui autovehicul este implicat intr-un accident rutier, aceasta asigurare ii ofera persoanei lezate, fie ca este vorba despre daune materiale sau fizice, despagubire de la firma de asigurari a celui care a cauzat accidentul.

 

2. Asigurarea CASCO

Masinile de la Win Rent a Car au si polita de asigurare CASCO, care protejeaza masina de diferite daune, indiferent daca soferul este sau nu responsabil de producerea acestora.

Aceste daune pot consta in furturi, fie ca este vorba despre furtul autovechiculului sau a unei componente a acestuia. Aici se adauga si pagubele care au fost cauzate in timpul acestei operatiuni, precum spargerea geamului, deteriorarea incuietorilor etc.

Alt tip de dauna poate consta in avarierea masinii in caz de ciocnire, zgariere, rasturnari, derapari, vandalism, incendiu, inundatie sau alunecare de teren.

 

3. Rovinieta

Pentru ca sa poti circula cu masinile de la Win Rent a Car in toata tara, aceasta polita este indispensabila. Rovinieta este cunoscuta si sub denumirea de taxa de drum, aplicandu-se doar pe teritoriul Romaniei. Aceasta este valabila si prezenta la fiecare autovehicul din flota noastra. Asadar, calatoreste fara grija cu masinile Win Rent a Car oriunde in interiorul Romaniei.

 

Acum ca ai luat la cunostinta cele 3 asigurari puse la dispozitie de catre Win Rent a Car, este foarte important ca si tu, drept client al nostru, sa iti cunosti indatoririle pentru a evita orice neplacere.

 

Astfel, clientul are obligatia:

 

  • Sa nu conduca masina sub inflenta bauturilor alcoolice sau a altor substante interzise de catre lege.
  • Sa anunte Win Rent a Car in legatura cu orice problema tehnica aparuta in timpul deplasarii.
  • Sa nu permita supraincarcarea masinii peste limitele maxime admise.
  • Sa nu participe cu autovehiculul la intreceri, competitii sau alte teste.
  • Sa nu paraseasca autovehiculul cu cheile in contact, cu usilesau porbagajul descuiat, ori cu geamurile deschise.
  • Sa conduca autovehiculul doar pe drumurile publice. Deplasarea pe drumuri forestiere sau nemarcate pe harta oficiala vor duce la suportarea integrala a daunelor masinii de catre client.

 

Pe langa asigurarile masinilor de la Win Rent a Car, care iti garanteaza un anumit grad de siguranta, nu uita sa cuplezi centura de siguranta de fiecare data cand urci la volan. Citeste aici despre importanta centurii de siguranta.

Inchiriaza acum o masina de la Win Rent a Car si bucura-te de siguranta si calitatea serviciilor noastre!

 

 

 

Inapoi la Pagina de Start

Link-uri utile

Politica de confidentialiate

Politica de utilizare cookie-uri

Termeni si Conditii

Modifica setari cookie-uri

 
 

Copyright @2019 Win Rent a Car. Toate drepturile rezervate