Menu
×

Avantajele de a inchiria o masina de la Win Rent a Car

Avantajele de a inchiria o masina de la Win Rent a Car

Avantajele de a inchiria o masina sunt numeroase si constituie motive reale pentru care ar trebui sa o faci si tu de fiecare data cand ai nevoie. Iti vom prezenta in continuare o lista de avantaje care sa te convinga de beneficiile de a apela la servicii de inchiriere de masini.

Chiar daca esti posesorul unui autovehicul sau inca nu detii unul, a inchiria o masina iti poate fi de mare folos in multe situatii. Asadar, mai jos sunt clasificate avantajele de a inchiria o masina pentru oras sau la drum lung.

 

Avantajele de a inchiria o masina

 

1. Ai parte de masina ideala pentru fiecare ocazie

Fiecare eveniment din viata ta este special. De aceea, Win Rent a Car iti pune la dispozitie cate o masina potrivita pentru fiecare ocazie. Fie ca este vorba de un moment deosebit, o sarbatoare, o reuniune cu colegii de facultate etc, condu masina care te reprezinta cel mai bine si care corespunde evenimentului.

2. Poti alege dintr-o varietate de masini

Desi vrei sa iti inchiriezi o masina, poate inca nu esti hotarat in privinta modelului dorit. Win Rent a Car iti pune la dispozitie o varietate de modele de la 11 branduri diferite. Click aici pentru a le vedea. Astfel, iti poti gasi foarte usor si rapid masina ideala in functie de buget, ocazie si preferinte.

3. Disponibilitate & flexibilitate la preluarea si predarea masinii

Al treilea dintre avantajele de a inchiria o masina este flexibilitatea. Deci, locul in care are loc preluarea masinii depinde de client. Astfel, poti inchiria masina direct de la Aeroport, sau o poti prelua de pe toata raza orasului Cluj. Disponibilitatea serviciilor Win Rent a Car iti ofera posibilitatea de a inchiria o masina in regim 24/7, atat timp cat indeplinesti cateva conditii.

4. Discounturi substantiale pentru perioadele mai lungi de inchiriere

Inchiriind o masina de la un serviciu specializat, vei beneficia de diverse discounturi si reduceri. Acestea depind de perioada de inchiriere necesara. La Win Rent a Car, te poti bucura de discounturi de pana la 37.5% la inchirierea unei masini pentru o perioada de 20 – 29 de zile. Vezi aici toate tarifele de inchiriere.

5. Nu trebuie sa platesti asigurari

Inchiriind o masina, nu va trebui sa te preocupe aspectul asigurarilor. Win Rent a Car pune siguranta pe primul loc. Asadar, toate masinile au asigurare Full CASCO, Asigurare Auto Obligatorie si Rovinieta. Tu vei plati doar taxa de inchiriere a masinii fara alte adaosuri.

6. Experimentezi 

Inchiriind autovehicule de la un serviciu specializat de inchiriere vei avea sansa de a conduce o diversitate de modele de masini si de a te bucura de dotarile tehnice ale fiecareia. De asemenea, o masina inchiriata pentru o excursie cu prietenii sau familia poate sa contribuie la acel sentiment de aventura care ne incearca atunci cand pornim intr-o calatorie.

7. Nu trebuie sa te ocupi de mentenanta masinii

Singura responsabilitate pe care o ai din acest punct de vedere este alimentarea masinii cu carburantul necesar si predarea acesteia cu aceeasi cantitate de carburant ca in momentul inchirierii. De restul lucrarilor tehnice de mentenanta a masinilor se ocupa firma de inchiriere.

8. Ai libertatea de miscare

Atunci cand inchiriezi o masina nu vei depinde de alte mijloace de transport si vei avea libertatea de a te deplasa dupa bunul plac. Nu vei mai fi nevoit sa astepti autobuze, taxiuri sau sa mergi pe jos

9. Economisesti bani

In primul rand, poti economisi banii pe benzina. Exista posibilitatea ca masina ta sa aiba un consum mai mare de benzina la drum lung decat masina inchiriata. Tot cand pleci la drum lung nu va trebui sa te ingrijorezi de distantele dintre anumite destinatii, platind bilete pentru alte mijloace de transport.

10. Ai parte de un test-drive prelungit

Daca esti interesat de un anumit model de masina il poti inchiria cateva zile si, astfel, vei vedea daca ti se potriveste. De asemenea, te poti bucura si de calitati tehnice noi. De exemplu, daca esti un sofer care a condus doar masini care au cutie manuala, va fi, cu siguranta, o experienta interesanta sa incerci sa conduci o masina cu o cutie automata.

11. Eviti uzarea masinii tale private

Daca trebuie sa conduci la drum lung si doresti sa eviti adaugarea kilometrilor la bord la masina proprie, alternativa cea mai eficienta este sa inchiriezi o masina. De asemenea, o masina inchiriata poate fi mult mai practica la drum lung, din punctul de vedere al spatiului sau al capacitatilor tehnice in general. De exemplu, iti va fi mult mai usor cu o masina din clasa SUV pe un teren accidentat, decat cu masina ta de zi cu zi.

12. Beneficiezi de masini echipate complet echipate

Unul dintre avantajele de inchiria o masina de la Win Rent a Car este si faptul ca masinile sunt dotate cu scaun de copii, GPS si pregatite de mers in orice sezon.

13. Plata rapida

Dupa ce te-ai decis asupra modelului de masina dorit, plata poate fi realizata atat cash, cat si cu cardul, pentru ca tu sa te poti bucura de masina cat mai rapid.

Daca te intrebai care sunt avantajele de a inchiria o masina, speram ca lista de mai sus ti-a oferit un raspuns pe masura. Nu ezita sa ne contactezi daca doresti sa inchiriezi o masina de la Win Rent a Car!

Inapoi la Pagina de Start

Link-uri utile

Politica de confidentialiate

Politica de utilizare cookie-uri

Termeni si Conditii

Modifica setari cookie-uri

 
 

Copyright @2019 Win Rent a Car. Toate drepturile rezervate