Despre noi

logo

Cine suntem?

WinRent a Car este o compania infiintata din pasiunea pentru masini si dorinta de a intampina nevoia de mobilitate si flexibilitate a celor care isi doresc sa inchirieze o masina pe o durata de cateva zile sau cateva saptamani.

Din 2007 de cand WinRent a Car a luat nastere, am investit constant in imbunatatirea serviciilor noastre, astfel incat experienta clientilor sa fie una pe masura asteptarilor, incepand cu procesul de rezervare si preluare a masinii, pana la cel de predare.

Avem peste 13 ani experienta in domeniu si sute de clienti multumiti care au urcat la volanul masinilor noastre in fiecare an.

Ce servicii oferim?

Iti oferim serviciul de inchirieri masini, rapid si eficient, astfel incat sa te poti bucura de confortul unui autoturism modern, indiferent daca ai nevoie de o masina pentru a te deplasa in interes profesional sau personal.

Iti punem la dispozitie un proces simplu de rezervare a masinii, atat online, cat si telefonic. Poti selecta de la inceput locatia de unde iti doresti sa preiei masina sau ne-o poti comunica ulterior. Acest lucru este valabil si pentru procesul de predare a autoturismului.

Aria de acoperire a serviciilor noastre cuprinde tot nordul Transilvaniei. Activam in Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Sibiu, Bistrita, Zalau si pe toata raza judetului Cluj. Pe toata durata inchirierii iti vom oferi asistenta, fiind mereu la un telefon distanta daca ai nevoie de ajutor!

Ce masini gasesti in flota Win Rent a Car?

Flota Win Rent a Car este formata din masini moderne, complet echipate pentru drum. Vei gasi MASINI din diferite clase de consum si cu diferite tipuri de caroserie: Berlina, Hatchback, Break, SUV sau Transporter. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi masina potrivita nevoilor tale pe perioada inchirierii. Vezi aici intreaga flota WinRent a Car!