Inchirieri auto aeroport Cluj

Preturi avantajoase

Serviciul Win Rent a Car de inchirieri auto aeroport Cluj este oferit la cele mai avantajoase preturi, incepand de la 15 euro/zi. Tarifele afisate pe site includ TVA. Preturile prevad si costul rovinietei si al asigurarii obligatorii. Astfel, odata inchiriata, masina va fi pregatita sa porneasca la drum in cele mai sigure conditii!

Preturile variaza in functie de perioada inchirierii, dar si de modelul masinii. Beneficiezi de preturi avantajoase pentru inchirieri auto aeroport Cluj atat pentru inchirierile de scurta durata, cat si pentru cele de lunga durata.

Iti oferim discounturi, oferte avantajoase si transparenta, astfel incat sa te bucuri de calatorie, fara a fi ingrijorat de costuri ridicate sau taxe ascunse.

Autoturisme moderne

Flota de masini disponibila pentru serviciul de inchirieri auto aeroport Cluj este formata din autoturisme moderne, complet dotate pentru drum. Autoturismele dispun de aer conditionat, navigatie GPS, geamuri electrice si player audio.

Vei gasi in oferta noastra o varietate de autoturisme, din diferite clase de consum, cu mai multe tipuri de caroserii, cutie automata sau manuala, motor diesel sau pe benzina.

Perfect adaptate conditiilor de drum, autoturismele din flota Win Rent a Car sunt potrivite pentru traficul aglomerat din oras, dar si pentru calatorii lungi prin tara. 

Program non-stop

Flexibilitatea este unul dintre principalele avantaje ale serviciului de inchirieri auto aeroport Cluj. Poti prelua si preda masina rezervata la orice ora, in orice zi! Iti stam la dispozitie 24/7.

Te bucuri de seriozitate si promptitudine in ceea ce priveste serviciile noastre, chiar daca zborul tau aterizeaza dimineata devreme sau decoleaza noaptea tarziu.