Inchirieri masini Cluj

Simplu

Cu Win Rent a Car te bucuri de un serviciu simplu de inchirieri masini Cluj si imprejurimi. Rezerva o masina completand formularul disponibil pe site, asteapta confirmarea rezervarii, iar apoi vino sa ridici/ preiei masina la data stabilita si din locatia dorita.
Iti oferim asistenta pe toata durata rezervarii, atat telefonic, cat si pe WhatsApp. Punem accent pe o comunicare eficienta si suntem mereu pregatiti sa raspundem solicitarilor tale.

Preturile variaza in functie de perioada inchirierii, dar si de modelul masinii. Beneficiezi de preturi avantajoase pentru inchirieri auto aeroport Cluj atat pentru inchirierile de scurta durata, cat si pentru cele de lunga durata.

Iti oferim discounturi, oferte avantajoase si transparenta, astfel incat sa te bucuri de calatorie, fara a fi ingrijorat de costuri ridicate sau taxe ascunse.

Sigur

Serviciul nostru de inchirieri masini Cluj este sigur! Iti oferim transparenta in ceea ce priveste procesul de rezervare, nu exista taxe ascunse, iar masinile din flota Win Rent a Car beneficiaza de toate actele si asigurarile necesare pentru a circula in conditii depline de siguranta.

Autoturismele sunt atent intretinute, avand toate reviziile facute la zi. Flota de masini Win Rent a Car este reinnoita constant cu masini moderne, sigure si fiabile. Tinem la siguranta ta si a pasagerilor, motiv pentru care intotdeauna vom acorda importanta acestor aspecte.

Vei gasi in oferta noastra o varietate de autoturisme, din diferite clase de consum, cu mai multe tipuri de caroserii, cutie automata sau manuala, motor diesel sau pe benzina.

Perfect adaptate conditiilor de drum, autoturismele din flota Win Rent a Car sunt potrivite pentru traficul aglomerat din oras, dar si pentru calatorii lungi prin tara. 

Accesibil

Iti punem la dispozitie un serviciu accesibil de inchirieri masini Cluj. Poti inchiria o masina din flota Win Rent a Car din orice locatie aleasa de tine, cuprinsa in raza judetului Cluj. De asemenea, serviciul de inchirieri masini este disponibil si pentru alte orase importante din Centrul si Nordul Transilvaniei: Sibiu, Zalau, Targu Mures, Bistrita, Satu Mare, Baia Mare.

Te bucuri de seriozitate si promptitudine in ceea ce priveste serviciile noastre, chiar daca zborul tau aterizeaza dimineata devreme sau decoleaza noaptea tarziu.