Menu
×

Inchirieri Masini Cutie Automata de la WIN Rent a Car!

Inchirieri Masini Cutie Automata de la WIN Rent a Car!

Inchirieri masini cutie automata pentru soferii care isi doresc o experienta a condusului cat mai confortabila! In flota Win Rent a Car gasesti numeroase modele de masini hidramate, din toate clasele. Vezi care sunt avantajele de a conduce o astfel de masina, cateva sfaturi utile si modelele pe care le poti inchiria de la noi.

 

In Romania, ponderea masinilor care au cutie automatica la momentul actual este de 1 la 10. Desi masinile care au cutie manuala sunt preferatele soferilor, din ce in ce mai multi incep sa descopere avantajele cutiei automatice.

Daca esti curios si vrei sa ai parte de o experienta noua la volanul unei masini cu transmisie automatica, te asteptam la Win Rent a Car.

 

Avantajele cutiei automatice

1. Confortul

Atunci cand conduci o masina, confortul se numara printre primele prioritati. Cutia automatica iti ofera liberatatea de a-ti tine ambele maini pe volan pentru un control mai bun.

 

2. Utilizare usoara

Chiar si incepatorii pot conduce fara griji o masina care are cutie automatica. Tot ce trebuie sa faci este sa muti schimbatorul de viteze in pozitia D (drive) si esti liber sa te bucuri de calatorie. De asemenea, pedala de ambreiaj nu exista , aceste masini avand numai pedala de frana si de acceleratie, iar ambele se apasa cu piciorul drept.

 

3. Consum redus

Un mare avantaj al masinilor care au cutie automatica este faptul ca au consum destul de mic, apropiat masinilor care au cutie de viteze manuala.

 

4. Faciliteaza plecarea din rampa

Daca te afli in aceasta situatie in timp ce esti la volanul unei masini cu transmisie automatica, masina va pleca din rampa fara ca motorul sa se opreasca, asa cum este in cazul masinilor cu transmisie manuala.

 

5. Motorul nu se opreste atunci cand pornesti de pe loc

Atunci cand conduci o masina cu transmisie automatica, dificultatile precum oprirea motorului in mijlocul traficului la schimbarea treptei de viteze sau la plecarea de pe loc nu vor mai exista.

 

Ce trebuie sa stii atunci cand conduci o masina cu transmisie automatica?

1. Inscriptiile sunt diferite

Masinile echipate cu acest gen de cutie de viteze, au inscriptii diferite fata de cele cu care erai obisnuit pana acum. In schimb, acestea sunt inscriptionate cu P, R, N si D ( P – parcare, R – marsarier , N – punctul neutru, D – drive). Unele cutii sunt inscriptionate si cu cifrele 1, 2, 3, reprezentand diferite trepte de viteza ce pot fi folosite in conditii nefavorabile de drum.

 

2. Pornirea

Se realizeaza doar de pe pozitia P, altfel motorul nu va porni. Apoi se porneste motorul, si se va muta maneta pe pozitia D sau R, in functie de nevoi, ridicand piciorul de pe frana si apasand acceleratia.

 

3. Oprirea

Se realizeaza printr-o franare lina, parcarea desfasurandu-se tot din pozitia D. Daca nu intentionezi sa te mai deplasezi, poti muta maneta in pozita P.

 

Ce masini de la Win Rent au cutie automatica?

Daca te-ai convins si tu de avantajele de a conduce o masina cu transmisie, inchiriaza de la Win Rent a Car:

 

 

Contacteaza-ne acum si inchiriaza rapid si usor o masina de la Aeroportul Cluj sau online, de pe site-ul nostru.

 

 

 

 

Inapoi la Pagina de Start

Link-uri utile

Politica de confidentialiate

Politica de utilizare cookie-uri

Termeni si Conditii

Modifica setari cookie-uri

 
 

Copyright @2019 Win Rent a Car. Toate drepturile rezervate