Masini de Inchiriat Aeroport Cluj

Iti alegi masina

Inchirieri masini aeroport Cluj prin Win Rent a Car la cel mai bun raport calitate/ pret existent pe piata de inchirieri auto din Cluj-Napoca. Iti punem la dispozitie o gama variata de masini, de la marci diferite, printre care si Volkswagen, Ford, Renault sau Audi.

Toate autoturismele din flota Win Rent a Car sunt verificate periodic, au dotari moderne – aer conditionat, geamuri electrice, MP3 player, ABS, EPS – si sunt asigurate CASCO. Indiferent de ocazia pentru care apelezi la serviciul de inchirieri masini aeroport Cluj, la noi gasesti autoturismul potrivit.

Rezervi online, usor si rapid

Daca planuiesti sa apelezi la departamentul nostru de inchirieri masini aeroport Cluj, primul pas pe care trebuie sa il urmezi este sa faci o rezervare online.

Procesul de rezervare online este unul rapid si facil. In plus, ai posibilitatea de a modifca rezervarea online, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji pentru situatiile neprevazute.

Pregatesti actele necesare

Documenele necesare pentru a inchiria o masina prin Win Rent a Car sunt permisul de conducere si cartea de identitate sau pasaportul.
Aceste documente trebuie sa fie valabile in momentul in care doresti sa inchiriezi o masina.

Politica noastra impune o vechime de minimum 1 an a carnetului de conducere. De asemenea, serviciul nostru de inchirieri masini aeroport Cluj este disponibil doar pentru persoanele care au implinit 21 de ani.

Semnezi contractul, achiti si pornesti la drum

La semnarea contractului de inchiriere vei achita integral taxa de inchiriere prin plata cash sau prin card bancar.

Apoi vei putea prelua autoturismul direct de la aeroport. Vei primi autoturismul ales prin serviciul de inchirieri masini aeroport Cluj cu o anumita cantitate de combustibil in rezervor. La returnare, te rugam sa te asiguri ca vei inapoia autoturismul cu aceeasi cantitate de combustibil.