Masini De Inchiriat Cluj

Peste 50 de modele de masini

Masini de inchiriat Cluj prin Win Rent a Car: dotari moderne, confortabile si bine intretinute, potrivite pentru orice ocazie. Va punem la dispozitie peste 50 de modele de masini din clase diferite, pe diesel sau benzina, cu cutie de viteza automata sau manuala.

Toate autoturismele sunt dotate cu aer conditionat, geamuri electrice, MP3 player, ABS, EPS si sunt asigurate CASCO.

In flota Win Rent a Car vei gasi masini de la marci renumite pentru calitate si fiabilitate, printre care si Volkswagen, BMW, Volvo, Seat sau Ford. Majoritatea autoturismelor din gama noastra de masini de inchiriat Cluj sunt proiectate pentru 5 pasageri, dar avem si modele potrivite pentru 7 sau 9 pasageri, cu portbagaj foarte incapator.

Oferte cu discounturi avantajoase

Va propunem preturi imbatabile pentru masini de inchiriat Cluj, incepand de la 10 euro/ zi. Preturile variaza in functie de modelul masinii si de perioada de inchiriere.

Puteti beneficia de discounturi avantajoase, de la 10% la 50%, in baza numarului de zile pentru care apelati la serviciul de masini de inchiriat Cluj.

Ofertele includ asigurarea obligatorie, asigurare CASCO si rovinieta. Toate preturile afisate pe site contin TVA.

Sistem de rezervare simplu

Pentru a rezerva online o masina din flota Win Rent a Car, aveti nevoie de doar cateva minute.

Sistemul nostru de rezervare are un filtru de cautare eficient, in care trebuie doar sa adaugati toate datele relevante despre autoturismul pe care doriti sa-l inchiriati. Introduceti detalii despre locatia pentru preluare si returnare, data si ora, clasa masinii si carburantul preferat, iar apoi finalizati rezervarea.

In plus, serviciul nostru de masini de inchiriat Cluj va ofera posibilitatea de a va modifica rezervarea online.