Menu
×

Masinile TRANSPORTER de la Win Rent a Car

Masinile TRANSPORTER de la Win Rent a Car

Masinile Transporter de la Win Rent a Car sunt ideale atunci cand pleci la drum lung intr-un grup mare. Sarbatorile se apropie, la fel si vacanta de iarna, deci e timpul pentru mult asteptata excursie la munte sau prin tara. Pentru o calatorie placuta si relaxanta, in cele mai sigure conditii, iti recomandam cu incredere inchirierea uneia dintre masinile Transporter de la Win Rent a Car.

Iti punem la dispozitie doua dintre cele mai performante modele de masini Transporter:  Opel Vivaro 2015 si Mercedes Vito 2007.

De ce sa le inchiriezi? Masinile Transporter au o multime de avantaje: poti calatori cu tot grupul de prieteni intr-o singura masina, dispui de un spatiu generos pentru bagaje si ai certitudinea unui drum sigur.

In continuare iti vom prezenta caracteristicile masinilor Transporter de la Win Rent a Car.

 

 

Masinile TRANSPORTER de la Win Rent a Car

 

 

Mercedes Vito 2007

O vacanta frumoasa cu familia sau cu prietenii incepe inca de pe drum. De aceea, iti recomandam cu incredere Mercedes Vito 2007 de la Win Rent a Car. Vei avea parte de o calatorie lina si confortabila, dar si de certitudinea unui transport sigur pana la destinatie.

 

Mercedes Vito 2007 este o masina compacta, dar in acelasi timp foarte spatioasa. Capacitatea acesteia este de pana la 9 pasageri, in portbagaj incapand pana la 7 bagaje.

 

Din punct de vedere tehnic este de mentionat faptul ca Mercedes Vito 2007 are o capacitate a motorului de 2200 ccm, o cutie de viteze manuala, optiunea de pilot automat si este alimentata cu carburant de tip Diesel. Un avantaj al acestui autovehicul Transporter este consumul destul de scazut, deci este si budget-friendly.

 

Masina se comporta foarte bine pe sosea, chiar si in conditii climatice extreme, precum gheata si zapada. Aceasta ramanane stabila si isi pastreaza directia. Confortul termic in masina este asigurat de optiunea de incalzire a scaunelor, dar si de catre aerul conditionat. De asemenea, masina este una sigura. Aceasta dispune atat de sisteme de siguranta pasive (centura de siguranta, airbag-uri), cat si active (ABS, EPS). De asigurarea full CASCO ne ocupam noi, pentru ca tu sa poti pleca la drum fara griji.

 

Inchiriaza acum aceasta masina Transporter, la preturi incepand cu 40 € pe zi si bucura-te de o calatorie confortabila.

 

 

Opel Vivaro 2015

Ultima achizitie din categoria de masini Transporter de la Win Rent a Car este un Opel Vivaro, modelul din 2015, considerata una dintre cele mai bune masini din clasa sa, confortul si siguranta fiind calitatile sale principale.

 

Masina are o capacitate de 9 persoane, iar portbagajul spatios permite depozitarea eficienta a bagajelor. Confortul soferului este prioritar. Opel Vivaro 2015 este proiectat in asa fel incat sa ii ofere persoanei de la volan posibilitatea de a avea o postura relaxata in timp ce conduce.

 

Volanul este reglabil, iar cutia de viteze manuala este montata pe plansa de bord. Asadar, aceasta masina garanteaza o experienta a condusului foarte placuta.

 

Nici confortul pasagerilor nu este mai prejos. Indiferent de sezon, temperatura din masina nu va fi o problema  intrucat aceasta dispune de scaune incalzite, dar si de aer conditionat. Distractia de pe drum va fi si ea nelipsita. Porneste sistemul MP3 player si bucurati-va de muzica preferata.

 

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, Opel Vivaro are o capacitate a motorului de 2000 ccm, cutie de viteze manuala si este alimentata cu carburant de tip Diesel.

 

Siguranta este un alt atu al lui Opel Vivaro 2015. Aceasta a fost proiectata in asa fel incat sa le ofere pasagerilor sisteme de siguranta active, dar si pasive. Masina dispune si de asigurare full CASCO, pentru o calatorie linistita. Inca un atu al acestei masini este nivelul redus de emisii si consumul scazut, fiind perfecta pentru drum lung.

 

Opel Vivaro 2015 poate fi inchiriata de la Win Rent a Car la preturi incepand de la 35 € pe zi. Plata se poate face Cash sau cu card bancar la preluarea masinii.

 

Te-am convins? Contacteaza-ne acum si pleaca la drum cu familia sau gasca de prieteni cu una dintre masinile Transporter de la Win Rent a Car. Verifica pe site disponibilitatea și tarifele acestora in functie de perioada de inchiriere.

 

 

 

Inapoi la Pagina de Start

Link-uri utile

Politica de confidentialiate

Politica de utilizare cookie-uri

Termeni si Conditii

Modifica setari cookie-uri

 
 

Copyright @2019 Win Rent a Car. Toate drepturile rezervate